O nama

Preduzeće Metal OD Priboj  počelo je sa radom 1986.god. pod imenom Metalostrugarska radnja kao jedna od prvih zanatskih firmi  u Priboju u oblasti bravarskih radova i prerade metala. Osnivač i vlasnik zanatske radnje je bio Novko Janović.

Koristeći  dugogodišnje radno  iskustvo u oblasti prerade metala uz predan i uporan rad zanatska radionica je prerasla u jedno od najpoznatijih malih porodičnih predizeća koja se bave proizvodnjom i distribucijom proizvoda od metala, gume i integralnih smola.

Od 1992.god preduzeće je promenilo naziv u Metal OD Priboj  a rukovodjenje firmom je preuzeo Mirko Janović.

Metal OD Priboj pored proizvodnje vrši i usluge u oblasti metalne i gumarske industrije. Proizvodnju novih i reparaciju starih i oštećenih mašinskih delova vršimo po priloženoj tehničkoj dokumentaciji ili zahtevu korisnika usluga, vodeći računa o poboljšanju kvaliteta i inovativnim postupcima u samoj izradi. 

Preduzeće je opremljeno sa kvalitetnim mašinskim parkom u  funkcionalno osmišljenom poslovnom prostoru  i spremno je da odgovori u izvršenju usluga korisnicima i na najzehtevnijim poslovima u okviru svoje delatnosti